Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Instructievideo’s

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Er is een observationele studie uitgevoerd met 440 actieve gebruikers van de mySugr app met diabetes type 1, met een gemiddelde HbA1c waarde boven 8% bij registratie. Na slechts één maand daalde de gemiddelde HbA1c van 9% naar gemiddeld 7,8%. Na 6 maanden was de HbA1c gedaald tot 7,7%.

 

Bron: Marcus Hompesch MD1, Klaudius Kalcher PhD2, Fredrik Debong3, Linda Morrow MD1 Published at ATTD Paris on February 15, 2017

1 ProSciento, Inc., Chula Vista, CA, USA, 2 Medical University of Vienna, Spitalgasse 23, 1090 Vienna, Austria, 3 mySugr GmbH, Schottenfeldgasse 69, 1070 Vienna, Austria

Ja, de gegevens blijven nog steeds bewaard  in de meter. In de meter kunnen tot 2000 resultaten worden bewaard.  Eens er 2000 bloedglucoseresultaten in het geheugen zijn, zorgt het toevoegen van een nieuw resultaat ervoor dat het oudste verwijderd wordt uit het geheugen van de meter. 

Alle smartphones met een standaard BLE (Bluetooth® Low Energy) – connectiviteit kunnen gebruikt worden. Smartphones met Android versie 4.4 of hoger en iOS versie 10.3 en hoger zijn compatibel.

Zorg ervoor dat de afstand tussen de meter en de smartphone minder dan 1 meter is.

Gegevens worden niet automatisch overgedragen. Gegevens worden enkel overgedragen op verzoek van de gebruiker, wanneer de aan/uit knop van de Accu-Chek Mobile® draadloze adapter ingedrukt is. Alle bewaarde resultaten die nog niet verzonden waren worden dan automatisch overgedragen naar de mySugr app.

De Accu-Chek Mobile® draadloze adapter heeft een extra batterij om ervoor te zorgen dat de batterijduur van de Accu-Chek Mobile® meter niet verkort wordt door de de draadloze overdracht van gegevens.

Ja, dankzij het smalle ontwerpvan de Accu-Chek Mobile® draadloze adapter kan de Accu-Chek Mobile® meter nog steeds gemakkelijk met één hand bediend worden.

De Accu-Chek Mobile draadloze adapter kan aangesloten blijven op de USB poort van de Accu-Chek Mobile® meter.

Ja, de Accu-Chek Mobile® draadloze adapter kan op een eenvoudige manier verwijderd en teruggeplaatst worden. Gegevens  kunnen nog steeds gedownload worden in de Accu-Chek Smart Pix software via een apparaatlezer of via een standaard micro-USB kabel of kunnen bekeken worden in de ‘PC ready’ rapporten van de Accu-Chek Mobile® meter.

We willen graag connectiviteit via Bluetooth aanbieden aan de reeds bestaande, grote groep gebruikers van Accu-Chek Mobile zonder dat zij een nieuwe meter moeten aankopen.

Meter instellingen en batterijen

De levensduur van een knoopcelbatterij die gebruikt wordt in de Accu-Chek Mobile® draadloze adapter is minstens drie maanden,  met een gebruik van 5 overdrachten per dag, afhankelijk van de omgevingscondities.

Still can't find what you need?

We willen graag je feedback!

START >