Sorry,you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay
Beschrijving

De Accu-Chek Smart Pix software zet je diabetesgevens om in gemakkelijk te lezen rapporten en grafieken. In één oogopslag zie je de evolutie van je diabeteswaarden in een overzichtsrapport. Zo kan je alles sneller en gemakkelijker opvolgen. De interactieve rapporten geven je meer inzicht in je bloedglucosewaarden en - patronen. Je kan ook een volledig dagboek maken om met je diabetesteam te delen via e-mail. Het Accu-Chek Smart Pix uitleesapparaat brengt automatisch de waarden over uit je Accu-Chek bloedglucosemeter, Accu-Chek insulinepomp en Accu-Chek CGM systeem. 

Voordelen en eigenschappen
  • Breng de gegevens van Accu-Chek bloedglucosemeters en insulinepompen automatisch over naar je PC  en dit in slechts enkele seconden.
  • Duidelijke grafieken laten je toe om snel bloedglucosetrends te herkennen en indien nodig je behandeling aan te passen.
  • Print of e-mail je rapporten om je zorgverlener op de hoogte te houden.

Het voordeel is een vlotter diabetesbeheer dankzij eenvoudig te begrijpen rapporten. Deze bieden je een snel overzicht van waar je staat en geven je gedetailleerde informatie die je kan helpen bij de zelfcontrole van je diabetes. Je kan de bestaande instellingen gebruiken of deze aanpassen aan jouw persoonlijke doelstellingen en behoeften.

Door je resultaten te visualiseren, kan het voor jou en je zorgverlener gemakkelijker zijn om trends en patronen te identificeren waarna je diabetesbehandeling hierop kan afgesteld worden.

 

Overzicht

Het Overzichtsrapport geeft een korte samenvatting van de status van je bloedglucose en algemene statistieken.

 

In het Overzichtsrapport wordt gebruik gemaakt van verkeerslichten om aan te geven hoe goed je jouw bloedglucose beheert in vergelijking met de vooraf gestelde doelen. Groen geeft aan dat je bloedglucosewaarden binnen je doelbereik liggen, geel of rood betekenen dat je waarden buiten je doelbereikt liggen.

In het venster Statistieken vind je de belangrijkste cijfers die je bloedglucosepatronen samenvatten.

Profiteer van eenvoudig te lezen diabetesbeheer rapporten. Deze bieden je een snel overzicht van van waar je staat en gedetailleerde informatie om je diabetes zelfcontrole te helpen evalueren. Je kan de bestaande instellingen gebruiken of aanpassen aan je persoonlijke doelstellingen en behoeften.

Door je resultaten te visualiseren, kan het voor jou en je zorgverlener gemakkelijker zijn om trends en patronen op te sporen, die kunnen aantonen dat jouw diabetesbehandeling dient te worden aangepast.

 

Trend rapport

Het trendrapport biedt een overzicht van de schommelingen van  de bloedglucosewaarden over een bepaalde periode. Het bevat ook insuline- en koolhydraatwaarden van Accu-Chek insulinepompen, de Accu-Chek Aviva Expert meter en anderen indien deze zijn opgenomen in het dagboek van de software voor diabetesbeheer.

Het helpt je om eenvoudig te beoordelen hoe vaak en hoe ver je bloedglucose buiten het streefwaardenbereik ligt (de groene balk in de grafiek) en hoe bepaalde voeding of insulineopname je bloedglucose beïnvloedt indien dit werd geregistreerd. Zo kan je de invloed ervan op jouw diabtes beter leren begrijpen en de oorzaken ervan opsporen en bespreken met je zorgverlener.

 

Standaard Dag

 

In het Standaard Dagrapport worden de bloedglucosewaarden over  24 uren getoetst. Een gemiddelde bloedglucose (dikke grijze lijn) binnen het streefwaardenbereik (groene balk) kan een goede glycemische controle aangeven indien de schommelingen niet te hoog zijn.

Bloedglucosewaarden die helemaal buiten bereik zijn of inconsequent zijn met de gemiddelde waarden tijdens een bepaald moment van de dag, kunnen  aantonen dat het nodig is om je diabetesbeheer in samenwerking met je zorgverlener aan te passen.

 

Logboek

Het logboek laat je toe om het totale beeld te zien en je zorgverlener te voorzien van relevante informatie bovenop je bloedglucosewaarden. Dit zal je helpen jouw diabetesbeheer te verbeteren.

Met de Accu-Chek Smart Pix software kan je jouw bloedglucosewaarden markeren voor en na de maaltijd. Daarnaast kan je ook je waarden tijdens of na lichaamsactiviteit markeren om het effect van beweging of voeding op je diabetes beter te begrijpen.

Het geeft je ook de mogelijkheid om insuline- en koolhydraatwaarden toe te voegen voor een oorzaak- en gevolg-analyse van je bloedglucoseresultaten. Deze informatie kan helpen om de dynamiek van je bloedglucoseschommelingen beter te begrijpen en het beheer van je diabetes verder te verbeteren.

DOWNLOAD TOT

onbeperkt aantal bloedglucosemeters en insulinepompen

GEEFT WEER

(Continue) Bloedglucose en Insuline

TALEN

29

BESTURINGSSYSTEEM

Microsoft Windows XP, Windows 7/Windows 8/Windows 10

Hoe je gegevens overdragen met het Accu-Chek Smart Pix uitleesapparaat?

  Directe toegang:

  • De Accu-Chek software bevindt zich reeds op het Accu-Chek Smart Pix uitleesapparaat.
  • Als alternatief kan je het Accu-Chek softwarepakket downloaden van deze website. Om te beginnen volg je gewoon de instructies. Goed om te weten is dat er geen installatie- of beheerdersrechten nodig zijn op jouw computer.

 

  Eenvoudig te gebruiken:

  • Gebruik het Accu-Chek uitleesapparaat of de micro USB-kabel om gegevens van een Accu-Chek meter of pomp over te dragen.
  • Voeg data van verschillende Accu-Chek apparaten samen.
  • Voeg extra informatie in zoals insuline- of koolhydraatwaardes  om je diabetes dagboek volledig te maken.

 

  Snelle analyse:

  • De software zet alle waarden om in eenvoudig te begrijpen grafieken/rapporten voor een snelle controle van je trends en patronen die je helpen bij een goed diabetesbeheer.
  • Het Status scherm biedt duidelijke inzichten, begeleiding en statistieken.

 

Technische eigenschappen
Compatibiliteit:

Accu-Chek bloedglucosemeters en insulinepompen

Platform:

IBM®- compatibele PC

Besturingssysteem:

Microsoft Windows XP, Windows 7/Windows 8/Windows 10

Internet browser:

Internet Explorer® 5 of hoger, Firefox®, Chrome®

Aansluiting:

Micro USB kabel

Meter en pomp aansluiting:

Infrarood (IR) venster

Talen:

29