Sorry,you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay
Beschrijving

Maak het uzelf en uw patiënten makkelijk met de vernieuwde Accu-Chek Instant. Deze bloedglucosemeter is snel, gemakkelijk in gebruik en zeer nauwkeurig. Met de vernieuwde kenmerken past de Accu-Chek Instant bloedglucosemeter nog beter bij de wensen van uw patiënten. Door naar onze gebruikers te luisteren hebben wij de Accu-Chek Instant verbeterd waardoor hij zeer goed past in het leven van elke type patiënt.

De nieuwe kenmerken van de Accu-Chek Instant

Makkelijk in gebruik

Zodra de teststrip in de meter gestoken wordt kan de patiënt direct beginnen meten. De 2 knoppen aan de rechterkant maken het makkelijk om door de testresultaten te navigeren. Zo kan er met de bovenste knop terug gekeken worden naar de vorige metingen, maar de meter geeft ook de gemiddelde metingen weer van 7, 14, 30 en 90 dagen. Daarnaast is er een tweede knop toegevoegd waarmee de patiënt de tijd en datum op de meter kan aanpassen. 

De accu-chek instant verbinden aan de mysugr app

Het is mogelijk, als de patiënt dit wenst, om de Accu-Chek Instant te verbinden met de mySugr app. De mySugr app is de meest gebruikte diabetes app ter wereld en wordt zeer gewaardeerd door gebruikers. Wanneer de meter verbonden is met de mySugr app via bluetooth worden de meetgegevens automatisch opgeslagen in de app. Daarnaast krijgt de patiënt de beschikking over de gratis gecertificeerde boluscalculator. Bij de aanschaf van een Accu-Chek Instant krijgt de patiënt de pro-versie van de mySugr app er gratis bij!

Verwijder de teststrip zonder deze aan te raken

De vernieuwde Accu-Chek Instant beschikt over een teststrip uitwerpmechanisme. Die verwijdert eenvoudig en met één druk op de knop de gebruikte teststrip uit de meter op een hygiënische en simpele manier.

Zichtbare ondersteuning

De kleuren op de meter tonen onmiddellijk of de gemeten waarde binnen het persoonlijke streefwaardebereik ligt.

  • Blauw: boven streefwaardebereik 
  • Groen: binnen streefwaardebereik 
  • Rood: onder streefwaardebereik

Met behulp van de diabetesmangementsoftware, kunnen u of uw patënten de schaal aanpassen naar de persoonlijke behandeldoelstellingen van de patiënt.

 

 

Eenvoudig bloed aanbrengen

De Accu-Chek Instant heeft bijzondere teststrips met een extra brede applicatiezone. Zo kan de patiënt een kleine bloeddruppel aanbrengen op de gehele breedte van de strip. Het aanbrengoppervlak is hierdoor groter dan van andere strips op de markt. Dit maakt de bloedabsorptie eenvoudiger.

Overtreft de strengste nauwkeurigheidseisen op de markt

De Accu-Chek Instant overtreft de strengste nauwkeurigheidseisen van de ISO 15197:2013 / ISO 15197:2015.

Dit geeft vertrouwen dat de dagelijkse therapie gebaseerd is op betrouwbare meetgegevens.

 

 

Voordelen en eigenschappen
  • De kleurenindicator toont patiënten onmiddellijk of de bloedglucosewaarden binnen het streefwaardebereik liggen. De waarden kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze in lijn liggen met de persoonlijke doelstellingen.
  • Alles wat patiënten nodig hebben: de testresultaten en gemiddelden zijn zichtbaar op de meter.
  • Ga eenvoudig van start: er zijn geen instellingen nodig – voer de teststrip in, breng een kleine bloeddruppel aan en lees op het grote scherm het bloedglucoseresultaat af. Verwijder de teststrip na het meten en de meter gaat automatisch uit.
  • Teststrip met breed testveld: breng om het even waar op de brede gele rand een kleine druppel bloed aan.
  • Bewezen nauwkeurigheid: voldoet aan alle eisen van ISO 15197:2013 / EN ISO 15197:2015 1,2 en biedt zo een betere nauwkeurigheid3 voor betrouwbare resultaten.

 

DRAADLOZE TECHNOLOGIE

Bluetooth®

SCHERM

Verlichte lcd-display

RESULTATEN

In minder dan 4 seconden

GROOTTE

77,1 x 48,6 x 15,3 mm (LBH)

BATTERIJTYPE

2 knoopcelbatterijen (CR2032)

TESTSTRIP

Accu-Chek Instant

PRIKPEN

Accu-Chek Fastclix

 

Accu-CHEK, Accu-CHEK Instant, FASTCLIX en MYSUGR zijn handelsmerken van Roche. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en al die merken worden onder licentie gebruikt door Roche.

 

Breitenbeck N, et al. Accuracy Assessment of a Blood Glucose Monitoring System for Self-Testing with Three Test Strip Lots Following ISO 15197:2013/EN ISO 15197:2015. Journal of Diabetes Science and Technology 2017, Vol. 11(4) 854–855

Gebruiksaanwijzing van de Accu-Chek Instant teststrips

ISO 15197:2013/EN ISO 15197:2015 In vitro diagnostische testsystemen - Eisen voor bloedglucosecontrolesystemen voor zelftesten bij de behandeling van diabetes mellitus

Technische gegevens
Bewaarcondities voor de meter:

Temperatuur: -25 tot 70°C

Automatisch uitzetten:

90 seconden nadat een meting werd uitgevoerd, 15 seconden nadat een teststrip werd verwijderd of 5 seconden na het laatste meetresultaat.

Gewicht:

Ong. 40 g (met batterijen)

Interfaces:

USB: micro-B connector; Bluetooth®; Continua Certified® naar een Continua Certified manager

Geheugencapaciteit:

De meter slaat automatisch 720 bloedglucoseresultaten op in het geheugen. Op de meter kun je terugkijken naar deze bloedglucoseresultaten en de gemiddelden van 7,14, 30 en 90 dagen.